AKTUELLT OM ALKOHOL Nummer 3 – 99

Inventering av utbildningar
Under februari och mars kommer Alkoholinspektionen att låta göra en kartläggning av vilka utbildningar som finns i Sverige för krögare och serveringspersonal. Vi har anlitat Inger Lindholm, som normalt arbetar på Malmö kommun, för att hjälpa oss med denna kartläggning.
Vi är mycket tacksamma för alla tips och den hjälp vi kan få när det gäller att hitta utbildare runt om i landet.

Göran Franke sjukskriven
Vår medarbetare Göran Franke har tyvärr blivit sjukskriven på grund höftledsbesvär och han väntas inte tillbaka förrän till hösten. Detta innebär att det tidvis kan bli svårt för oss andra att hinna med alla frågor och vi hoppas att ni ska ha förståelse för detta. Vi kommer dock att försöka lösa det på bästa sätt och framförallt så hoppas vi att Göran kryar på sig riktigt fort.

Länsstyrelsernas kostnader för arbetet inom alkoholområdet
I ett brev daterat den 23 oktober 1998 uppmanades samtliga länsstyrelser att fylla i ett par blanketter angående kostnader för arbetet inom alkoholområdet 1998 och en prognos för 1999. Vi vill härmed påminna de som inte ännu skickat in dessa blanketter till oss att göra det så fort som möjligt.

Länsrapporterna
Vi hoppas att arbetet med länsrapporterna fortlöper enligt Era planer. Som framgått av tidigare brev så ska de färdiga rapporterna skickas till Alkoholinspektionen senast den 1 mars. Vi vore tacksamma om ni kan skicka dem både som pappers-utskrifter och via e-post till adressen: